Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) (/problem-ze-zmierzeniem-wydajnosci-odtwarzacza-wideo-indeks-wydajnosci-windows-17838-t) Strony: 1 2 |
RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - thermalfake - 15.08.2011 19:16 OK, jak jest tekstowy txt to dawaj, ma wyglądać tak samo jak tu na forum logi. RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - peciaq - 15.08.2011 19:24 Za długi jest ten tekst, i nie mogę go dodać jako kodu. Dałem upload na serwer, oto link: KLIK RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - thermalfake - 15.08.2011 21:00 Ten sam błąd co kolega wstecz Cytat:1530931 (2640) - common\testoutputstreams.h:0072: ERROR: Win32 exception thrown: mfplayer.cpp @ 1077 (Media Foundation: creating source): pResolver->CreateObjectFromURL() failed (code 0x800700ea) Tylko systemowe kodeki. Ostatni pomiar bez błędów udało się wykonać 24.12.2010 RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - peciaq - 15.08.2011 21:26 Czyli co, kodeki do zainstalowania? Jakieś konkretne? RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - AR342 - 16.08.2011 15:04 U mnie jak by co to też występuje plik winsat-dokument tekstowy . Hallo ! Czy wydajność jest w ogóle potrzebna .Ten temat już mnie męczy.Wszystko działa jak należy , a bardzo łatwo namieszać w systemie. Mam wyłączoną aktualizacje w Windows Update. Ostatnia była przeprowadzana 06.07.2010. Nowych jest : ważne 58, opcjonalne 54. RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - peciaq - 16.08.2011 19:49 Wykonałem jeszcze następujące czynności: - zaktualizowałem sterownik do najnowszej wersji -> nic nie dało. - próbowałem zmierzyć indeks po użyciu programu AppBooster Pro -> nic. - zapuściłem komendę SFC /scannow, ale nie wiem czy z tego jakiś log się gdzieś zapisuje. RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - peciaq - 18.08.2011 15:30 Rozwiązałem problem! Za pomocą Revo Uninstaller odinstalowałem pakiet kodeków K-Lite. Odinstalowałem także przestarzałego już Real Playera. Zapuściłem mierzenie indeksu i... udało się! Słowem - należy odinstalować wszystkie pakiety kodeków jakie się posiada wgrane, i wtedy zmierzyć indeks. RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - AR342 - 18.08.2011 19:24 Do usuwania programów również używam Revo Pro .K-Lite już dawno wywaliłem,oprócz WMP mam również All Playera,Aimpa3,Winampa, jetAudio.tylko który miesza ? RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - peciaq - 18.08.2011 21:09 Wywal wszystko - co ci szkodzi, możesz zainstalować ponownie. Wtedy sobie zmierz wydajność i programy postaw spowrotem. Ja teraz siłą rozpędu ogólnie posprzątałem kompa z syfiastych programów których nie używam. RE: Problem ze zmierzeniem wydajności odtwarzacza wideo (Indeks wydajności Windows) - AR342 - 18.08.2011 21:12 I tak właśnie zrobię, dzięki za podpowiedź. |