![]() |
Jak często format C:? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Jak często format C:? (/jak-czesto-format-c-16906-t) Strony: 1 2 |
RE: Jak często format C: ? - Smokofenek - 22.08.2011 14:55 Format bez płyty? Ale wtedy bez instalowania systemu oczywiście, ma się rozumieć? Mój komputer - PPM na dysku - formatuj (prawie na samym dole) Nie wiem czy można sformatować dysk na którym jest zainstalowany używany obecnie system (chyba nie?) Jeśli nie da się tak to robisz format dysku drugiego, a systemowy zostawiasz, instalujesz na tym drugim system, uruchamiasz właśnie ten system, teraz formatujesz dysk z poprzednim systemem (uważaj bo mogą się zmienić litery dysków, tak jak ja to miałem, zainstalowałem na starym dysku D: i na tym systemie widział mi go jako C ![]() A co do tematu: Na nowym lapku będę robił częściej, gdyż wtedy będę miał starego lapa, w którym będę mógł przechowywać dane ![]() |