Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Poradnik Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Tutoriale i poradniki Windows 7 (/tutoriale-i-poradniki-windows-7-38-f)
+---- Dział: Sprzęt (/sprzet-45-f)
+---- Wątek: Poradnik Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) (/nie-mozna-odnalezc-sterownika-dla-systemu-windows-7-tutorial-1606-t)

Strony: 1 2

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - lukis_123 - 22.05.2010 12:42

Metoda jest świetna, odnalazło mi najnowszy sterownik do tego bluetooth, żadnych błędów i problemówUśmiechnięty Jednak bluetooth nadal nie działa, nie wykrywa mi żadnego urządzenia np. tel Nokii E66 a telefon także nic nie wykrywa, dawniej kiedy jeszcze mi bluetooth działało w tray'u była ikonka BTTray a teraz znikła, nie wiem jak ją przywrócić...

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - House - 22.05.2010 15:14

Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Ikony obszaru powiadomień Znajdź BT i zmień atrybut na "Pokaż ikony i powiadomienia" na końcu potwierdź.

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - lukis_123 - 22.05.2010 15:21

Robię tak jak napisałeś i wyskakuje komunikat "Ta ikona powiadomienia nie jest teraz aktywna"... Ale nawet gdy wejde w Starcie w "Transfer plików bluetooth" to nie mogę nic wysłać ani odebrać bo bluetooth nie wykrywa żadnego urządzenia...

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - glucik - 23.05.2010 12:45

Super sprawa slawek Cwaniak pozdrawiam.

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - andrew-jar - 27.05.2010 10:41

@lukis_123 - zobacz tą paczkę # 3rd Party Vista / 7 DriverPacks # » Bluetooth x64(New)
Pozdrawiam

RE: Nie można odnaleźć sterownika dla systemu Windows 7 (tutorial) - lukis_123 - 27.05.2010 15:27

Oki pobrałem ale jak to zainstalować?Uśmiechnięty Próbuje w menedżerze urządzeń zaktualizować sterownik ale wyskakuje mi że jest już najnowszy wgrany, a w ogóle to bluetooth które mam w laptopie wykrywa jako "Bluetooth USB" a przecież bluetooth jest wewnętrzne a nie USB. Sterownik mam obecnie taki jaki wykrywa DriverMax.