![]() |
Zawody w programowaniu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Zawody w programowaniu (/zawody-w-programowaniu-15646-t) Strony: 1 2 |
RE: Zawody w programowaniu - DamiaX - 09.05.2011 20:28 Ja też Za ![]() RE: Zawody w programowaniu - thermalfake - 09.05.2011 21:27 Ja panowie odpadam, z Wami nie mam po prostu szans ![]() Choć wstyd się przyznać jestem po inżynierii oprogramowania ale jakoś życie pisze różne scenariusze nie zawsze takie jakie się nam wymarzyły (długo by opowiadać, No ! koniec rozważań). Za to jak ktoś chętny mogę wspomóc w pisaniu projektu od a do z (bardzo lubiłem ten przedmiot ekhm). Chyba, żeby tak w wolnym czasie z nudów zaprząc szare komórki i pstryknąć dla zabawy parę linijek przejrzystego kodu. ![]() RE: Zawody w programowaniu - fourup - 09.05.2011 23:12 @Thermal, nie wymiękaj, twardym trzeba być, nie miętkim... ![]() ![]() ![]() Ja z zawodu jestem kolejarzem i jakoś daję radę, jak trzeba - teraz włąśnie walczę ze swoją stronką (www. fourup.pl) i chętnie przyjmę słowa krytyki... Może nawet się dostosuję... ![]() NO i najważniejsze - cała strona jest "z palca", wszystko pisane w (własnej produkcji ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zawody w programowaniu - Rukahs - 10.05.2011 08:37 No i ja oczywiście jestem za ![]() RE: Zawody w programowaniu - bodziulla - 10.05.2011 14:14 Hej Wam. Therma nie poddawaj się to będzie dział dla zabawy, zawodów, wymiany doświadczeń a nóż może zrobisz jakiś projekt, program, który zrobi furore jak gg czy Skype a potem sprzedasz to za 8 mln baksów. Jak kolega wspomniał powyżej kolejarz i coś robi. Będzie w sumie świetna zabawa, współzawodnictwo, pomoc, wymiana doświadczeń itp ![]() PS. Wysłałem do Admina wiadomość z prośbą, aby przychylił się do naszej prośby ![]() Pzdr RE: Zawody w programowaniu - bodziulla - 10.05.2011 21:17 Słuchajcie Admin odpisał: "Co do konkursu to ustaliliście już jakieś szczegóły, na jakich zasadach i kto w jury?". Czyli co teraz zaproponujemy?. Moja sugestia odnośnie zawodów. Uważam, że można byłby na początku stworzyć ten dział dla nas wszystkich chętnych początkujących, chcących być początkującym, średnio i itd. Na początku można byłoby pokazać co kto ma, jak to zrobił itd a samo się potem rozwinie, ewouluje itd. Co Wy na to?. Co mu zaproponujemy?. Odnośnie jury narazie będziemy my sami a z czasem możemy znajdziemy sponsorów ![]() Pzdr RE: Zawody w programowaniu - Rukahs - 11.05.2011 08:16 A że dla początkujących to powinien być szczególny nacisk na podanie kodu źródłowego, aby inni mogli bez problemu stworzyć aplikacje |