![]() |
Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip (/problem-z-liveboxem-i-uzyskaniem-ip-13342-t) Strony: 1 2 |
RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - dhapollo - 29.01.2011 14:12 @FUNDACJA nie mam takiego super sprzętu od TP, ale co ma piernik do wiatraka?? Podany adres jest adresem w sieci lokalnej, wystarczy aby ruter był wpięty do gniazdka z 230v i ślicznie migało logo TP ![]() Szklana kula mi się wczoraj stłukła . Dopóki nie zostaną podane informacje o które prosimy dopóty stoimy w tym samym miejscu. RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - damiaan123 - 29.01.2011 14:15 nie moge dać sceenó bo ten komp jest dziwny nieotwiera zdjec przez imageshcka RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - andrew-jar - 29.01.2011 14:18 Zobacz na : http://www.fototube.pl zapodaj.net itd. lub wpisz w google "hosting obrazków". RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - damiaan123 - 29.01.2011 14:18 na laptopie na niczym niemogę się połaczyć do internetu a jakei opcje was interesują RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - dhapollo - 29.01.2011 14:19 wyślij mi na e-mail ja dołączę Pisałem WSZYSTKO! nie pogniewamy się jak również zapodasz z swojego kompa ipconfig /all RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - damiaan123 - 29.01.2011 14:21 to daj emaila RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - damiaan123 - 29.01.2011 14:29 zaraz sceeny dojdą na emaila a ipconfig /all to zaraz bo będę musiał internet wyłacyzć coś mi się komp tnie będę wysyłać po kilka bo całości nie mogę RE: Problem z liveboxem i uzyskaniem ip - dhapollo - 30.01.2011 17:37 Witam. Problem rozwiązany. Komputer łączył się z liveboxem i pobierał sobie IP, problem polegał na oprogramowaniu firm 3. Odinstalowanie pakietu internet security pomogło (brak czasu na konfiguracje i dociekanie co jest nie tak). Oczywiście konieczne jest zainstalowanie jakiegoś antywirusa ![]() |