![]() |
Rozwiązany Przycisk FN nie działa (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Przycisk FN nie działa (rozwiązany) (/przycisk-fn-nie-dziala-rozwiazany-13320-t) Strony: 1 2 |
RE: Przycisk FN nie działa - stingear - 02.02.2011 12:12 Zawsze możesz jeszcze spróbować naprawy systemu, a to że ma pół roku, to nie ma znaczenia. Czasami problemów nie będziesz miał przez 2 lata, a czasem pojawią się po tygodniu użytkowania. A ten pasek co mówisz na pewno jest jakąś aplikacją, która musi być uruchamiana podczas startu systemu. Pogrzebałem trochę w sieci i znalazłem, ze ta aplikacja nazywa się Launch Manager albo jakoś w tym rodzaju. RE: Przycisk FN nie działa - Manietu - 08.02.2011 10:53 Ha, Ha!! Sam naprawiłem! Wszedłem do konfiguracji systemu, wybrałem zakładkę Ogólne, wybór uruchamiania i wybrałem nie selektywny a normalny. I wszystkie problemy ustąpiły. A nawet pomoc techniczna Toshiby nie chciała mi pomóc. |