Pamięć ram - ocena użycia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Pamięć ram - ocena użycia (/pamiec-ram-ocena-uzycia-11273-t) Strony: 1 2 |
RE: RE: Pamięć ram - ocena użycia - NeDi - 17.11.2010 15:44 Razerhid to sterowniki od myszki razer deathadder. RE: RE: Pamięć ram - ocena użycia - ihatebuffering - 17.11.2010 15:47 Czyli gry Ci widocznie przycinają ? Może to jednak sprzęt. Napisz konkretniej jakie to gry. RE: RE: Pamięć ram - ocena użycia - NeDi - 17.11.2010 15:59 Cod 4 Gta san andreas Gta vice city Cod mw 2 Już mówiłem że to napewno nie przez komputer bo na XP wszystkie te gry chodziły na maxa na rozdziałce full hd bez żadnych przycinek. RE: RE: Pamięć ram - ocena użycia - stingear - 17.11.2010 17:25 Weź także pod uwagę, że to stare gry i nawet pod Vistą już sprawiały problemy, ale nie wszystkim i nie zawsze. A jak się ma sytuacja w stosunku do nowszych gier? Próbowałeś to co pisałem wcześniej z wyłączeniem wszystkiego? RE: RE: Pamięć ram - ocena użycia - ihatebuffering - 17.11.2010 17:33 W Menedżerze Realtek HD Audio, wejdź w Głośniki - Domyślny Format - Zmień na 24 bity np 48000 Hz lub wyżej. RE: Pamięć ram - ocena użycia - NeDi - 17.11.2010 19:35 Ja mam inny program do dzwieku bo mam sluchawki Steelseries siberia v2 usb 7.1 RE: Pamięć ram - ocena użycia - stingear - 18.11.2010 18:52 Czyli masz kartę muzyczną na USB. Być może ona ma jakiś związek z tymi problemami, ale w to wątpię, w każdym razie trzeba to sprawdzić. Jak z tymi nowszymi grami? Proponuję także sprawdzić, czy problem występuje na CS'ie, gdyż gra lekka i nie trudna do ściągnięcia, poza tym darmowa(u mnie działa bezproblemowo). |