Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Najlepsza przeglądarka internetowa - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f)
+--- Wątek: Najlepsza przeglądarka internetowa (/najlepsza-przegladarka-internetowa-11119-t)

Strony: 1 2

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - Nostromo - 27.12.2010 22:39

Od zawsze byłem zagorzałym zwolennikiem najlepszej przeglądarki świata. Na Chroma z Firefoxa za namową znajomka przesiadłem się wczoraj i jestem pozytywnie zaskoczony. Zakładki zaimportowałem z FF i mam je także przy otwartych kartach. Zużycie procka radykalnie spadło, prędkość uruchamiania przeglądarki, stron, przesyłania plików radykalnie wzrosła, tłumacz w przeglądarce (nie potrzeba dodatkowych instalek), automatycznie podkreśla błędy. Czego więcej chcieć?

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - ihatebuffering - 27.12.2010 22:52

No właśnie u mnie są problemy z podświetlaniem błędów. I ten brak zakładek w nowej wersji trochę mnie zawiódł. Korzystam z Opery, ale trochę mnie dobijają jej chwilowe zamuły.

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - Nostromo - 27.12.2010 23:09

Witaj ihate.
Czy chodzi ci o to?

[Obrazek: przechwytywanievz.png]

[Obrazek: chromeq.png]

Czy o coś innego, bo nie rozumiem. Najnowszą wersję 8.0.552.224 pobrałem z Dobrych Programów.
Błędów w postach innych userów - edycja, rzeczywiście nie podkreśla ale moje w trakcie pisania posta owszem.

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - Luke - 01.01.2011 10:42

@Nostromo, jak włączyłeś pasek zakładek? Kiedyś działał skrót Ctrl + B, ale teraz już nie funkcjonuje.

~

OK, już wiem - wystarczy kliknąć PPM na pasek zakładek widoczny w nowej karcie i zaznaczyć Zawsze pokazuj pasek zakładek. Cwaniak

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - ihatebuffering - 01.01.2011 17:41

No teraz tylko czekam na poprawienie sprawdzania pisowni (w postach innych userów, ponieważ gdy piszę swojego sprawdza poprawnie tak jak pisał Nostromo) i Chrome będzie mój Zadowolony

RE: Najlepsza przeglądarka internetowa - Maxim128 - 26.03.2011 13:12

netscape navigator 9