Wifi rozłącza się losowo - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Wifi rozłącza się losowo (/wifi-rozlacza-sie-losowo-11027-t) Strony: 1 2 |
RE: Wifi rozłącza się losowo - andrew-jar - 07.11.2010 17:47 @Criticer - zobacz jak zachowa się na tych sterownikach Windows 7 (Seven) 32/64bit 8.0.0.305 Pozdrawiam RE: Wifi rozłącza się losowo - Criticer - 07.11.2010 20:03 Ok mam tylko gdzie to wrzucić? To są same pliki bez setupa. W folderze atheros jest tylko 1 plik, więc nie tam. RE: Wifi rozłącza się losowo - andrew-jar - 08.11.2010 09:56 (07.11.2010 20:03)Criticer napisał(a): Ok mam tylko gdzie to wrzucić? Witam Zrób aktualizację sterownika poprzez menadżer urządzeń, wskazując ręcznie plik *inf czyli: Aktualizuj oprogramowanie sterownika--->przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu oprogramowania sterownika--->Pozwól mi wybrać z listy sterowników urządzeń na moim komputerze--->Z dysku--->Przeglądaj Wskaż katalog, gdzie zapisałeś pobrany driver. Pozdrawiam. RE: Wifi rozłącza się losowo - Criticer - 08.11.2010 19:56 Ok usunąłem stary sterownik (nowszy od tego ) i zainstalowałem ten. Działa. Jak podziała dłużej niż tydzień to można uznać za rozwiązany i dam 'pomógł' Nie działa... Wychodzi na to, że muszę restartować router i net działa. Czym to może być spowodowane? |