![]() |
Rozwiązany Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) (rozwiązany) (/problemy-z-interfejsem-aero-po-uzyciu-sunrise-seven-rozwiazany-10299-t) Strony: 1 2 |
RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - ihatebuffering - 16.10.2010 22:47 Ja mogę. Czyli używałeś opcji w SS odblokowania ponad 4GB ram ? Jeśli tak, to może być przyczyna wszystkiego. Podmiana kernela może mieć związek z błędnym działaniem całego systemu. http://www.megaupload.com/?d=RVXUXUZ3 - link do pliku explorer.exe RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 16.10.2010 23:44 Dzięki za plik! ![]() PS. używałem tej piekielnej opcji, niby jakoś to jądro podmieniałem wg. poradnika z forum, ale nie wiem co z tego wyszło - nic się nie zmieniło. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - ihatebuffering - 17.10.2010 11:36 Po podmianie pliku jest nadal to samo? RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 17.10.2010 12:41 Niestety tak, nic się nie zmieniło (jeśli chodzi o plik explorer.exe). Kernela nie podmieniałem, bo i nie wiem do końca jak. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - Nostromo - 17.10.2010 13:16 marti_944, jeżeli masz płytkę z Windows7 (jeżeli nie, pożycz) to uruchom ją i użyj opcji > napraw. Nie stracisz nic a w krótkim czasie przywrócisz swój System do normalnego działania. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 17.10.2010 14:03 Nostromo, czytaj temat, pisałem już o tej płycie. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - Nostromo - 17.10.2010 14:48 Czytałem i dziwię się na co czekasz, ![]() skorzystaj, bo to rozwiązanie dla ciebie. Pozdrawiam. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 17.10.2010 16:28 Z jakiej racji dla mnie ? ![]() Poza tym - jak mówiłem, czytaj dokładnie, bo próbowałem użyć tej opcji - nie działa, po prostu. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - Nostromo - 17.10.2010 17:05 Sorry Marti, kombinujemy jak naprawić twój System, a tonący brzytwy się chwyta. Koledzy wrzucają ci różne, niestety nieskuteczne pomysły i nie możesz mieć pretensji, że to lub owo nie pomaga. Błędów nie popełnia ten, który nic nie robi. Gdyby to przydarzyło się u mnie (miałem tak dwa razy), a nie u ciebie, to postawiłbym System od nowa. Za pierwszym razem nie mogłem uwierzyć ,że to się mogło przydarzyć przez ustawienie SS tak jak u ciebie, za drugim zrobiłem to świadomie (żeby sprawdzić) i od tej pory unikam tej opcji i gorąco polecam wszystkim. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 17.10.2010 17:30 Nie, Nostromo, absolutnie nie mam pretensji do Was, rozumiem, że chcecie mi pomóc i jestem za to wdzięczny ![]() I mówisz, miałeś tak samo z Aero ? Hmm... Masz może taki system jak ja ? ![]() Pozdrawiam! I wybaczcie jeśli ton moich postów był jakiś nieprzyjemny - to na pewno nie było zamierzone. RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 21.10.2010 21:03 I jak, ktoś coś wykminił ? ![]() Pozdrawiam! RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - marti_944 - 15.11.2010 18:01 Powitać! Napisałem temat na Elektroda.pl i... rozwiązanie nadeszło. Oto link: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1822514.html W skrócie opisując - należy utworzyć nowe konto użytkownika i problem znika (nawet rym mi wyszedł ![]() Pozdrawiam! \m/ RE: Problemy z interfejsem Aero (po użyciu Sunrise Seven) - Nostromo - 15.11.2010 19:26 Kto by pomyślał, problem poważny a rozwiązanie banalnie proste (jak się wie). Gratuluję. |