![]() |
Poznajmy się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +---- Dział: Poznajmy się (/poznajmy-sie-59-f) +---- Wątek: Poznajmy się (/poznajmy-sie-269-t) |
RE: Poznajmy się - grazyna - 28.01.2014 07:39 Witam jestem tu nowa,jestem w starszym wieku i sama próbuje nauczyć się obsługi komputera metodą prób i błędów.Chciałabym korzystać z waszych profesjonalnych rad i prosić o porady.Jeżeli moje prośby okażą się dla was może śmieszne nie lekceważcie ich proszę ,laptop to takie moje okienko na świat i chciałabym je jeszcze poszerzać.Pozdrawiam serdecznie. RE: Poznajmy się - Nostromo - 28.01.2014 07:58 Witaj, wiek nie ma znaczenia, mamy tyle na ile się czujemy... Mamy tu niemowlęta, młodzież i ludzi pod setkę ![]() Zapraszam do udziału w forum, pytaj śmiało, pomocy nie odmówi nikt. Pozdrawiam. RE: Poznajmy się - Norbi - 28.01.2014 16:14 Nostromo - z niemowlętami to może i bym się zgodził ale '' ..... ludzi pod setkę''? Ciekawe ![]() RE: Poznajmy się - Nostromo - 28.01.2014 17:18 będę broni mojej tezy... niejeden 20- 30 latek zachowuje się jak zgrzybiały staruszek pod setkę, nic mu się nie chce, nie szuka, nie interesuje się niczym, nie oczekuje iuż niczego lecz czeka na... ![]() ![]() np. grazyna to młodzież, Jej się czegoś chce, jest ciekawa, nie boi się nowych wyzwań, komputer to nie czary mary lecz urządzenie i wiek kalendarzowy nie ma znaczenia i ma zamiar czegoś się nauczyć, z naszą pomocą. RE: Poznajmy się - grazyna - 29.01.2014 09:06 Dzięki, no do setki to mi jeszcze trochę brakuje,i z pampersów też jeszcze nie muszę korzystać, ale dziękuje za obiecaną pomoc,na pewno się przyda. ![]() RE: Poznajmy się - panico - 29.01.2014 18:51 Witam ,Marian lat63 ![]() ![]() RE: Poznajmy się - irocket - 29.01.2014 18:58 Witaj. Napisz temat w odpowiednim dziale, gdzie opiszesz jak najdokładniej problem. Postaramy się pomóc. Mam nadzieję, że to nie będzie Twoja jednorazowa przygoda z forum ![]() RE: Poznajmy się - Maxim128 - 29.01.2014 18:58 Witamy z bardzo daleka ![]() Jeśli chcesz pomocy w rozwiązaniu problemu to pisz w odpowiednim dziale. Pozdrawiamy ![]() Witam tradycyjnie serdecznie wszystkich - mikimaus - 01.02.2014 05:04 Pozdrawiam. Forum i tematyka ok. Ciekawe tematy- Windows 7- instalacja, optymalizacja, aktualizacja, porady, dodatki, aktualności. działy luźne rozmowy, przywitania- ok. Nie tylko pracujcie, ale pomyślcie też o wypoczynku, bo zdrowie macie jedno tylko. Dla wszystkich- wszystkiego co najlepsze Wam życzę. RE: Poznajmy się - bodzioC - 01.02.2014 12:13 Witajcie. Mam na imie Bogdan, 27 lat, pracuje we Wrocławiu. RE: Poznajmy się - niewiadomski - 01.02.2014 17:40 siema mam problem z nagraniem plyty audio CD w laptopie hp pavilion dv6700[/size] RE: Poznajmy się - peciaq - 01.02.2014 18:54 niewiadomski, witam na forum ![]() W sprawie opisanego przez ciebie problemu pomoc uzyskasz w wątku z opisanym problemem, jeśli taki założysz w odpowiednim dziale. RE: Poznajmy się - davidsondk - 03.02.2014 10:01 Witam wszystkich, mam nadzieje że moja gościnność na owym forum będzie miło odebrana. Mam zamiar nagrywać dla was poradniki na temat Win 7 i jego optymalizacja. Myślę że moje porady będą przydatne Pozdrawiam PS: Dlaczego nie mogę dodać swojego poradnika w sekcji Tutoriale- Optymalizacja ? RE: Poznajmy się - peciaq - 03.02.2014 10:10 davidsondk, w takim razie witamy serdecznie i czekamy na pierwsze dzieła ![]() RE: Poznajmy się - thermalfake - 03.02.2014 21:57 davidsondk Nie wiem gdzie to umieścić więc napisze tutaj. Każdy jest normalnie przyjmowany i dostaje w zamian kredyt zaufania. Jednakże po pierwszym "tutorialu" mam spore wątpliwości. Przede wszystkim tutki to taka forma dodatkowa, odskocznia od forumowej aktywności. Nie odwrotnie a szczególnie nie w przypadku gdzie forum wykorzystuje się wyłącznie do celów reklamowych swoich vlogów. Pierwszy materiał nawet nie wiem czemu został zaakceptowany przez moda. Temat oklepany, w FAQ jak się dobrze przyjrzysz i sprawdzisz to już identyczne wątki istnieją więc po co się powtarzać z powielaniem tematu bez żadnej świeżości. Twórz na tyle oryginalne i przede wszystkim ciekawe materiały, żeby użytkownik mógł coś z niego wynieść a nie to co ja mogę zobaczyć znudzony na innych forach. Cytat:Dlaczego nie mogę dodać swojego poradnika w sekcji Tutoriale- Optymalizacja ? Czytaj regulamin i zasady poszczególnych działów a nie będziesz miał wątpliwości. RE: Poznajmy się - andrzejk2 - 10.02.2014 21:14 Witam! Do tej pory byłem użytkownikiem XP teraz mam W7 i będę potrzebował porad. RE: Poznajmy się - peciaq - 10.02.2014 21:56 andrzejk2, witam na forum i zapraszam do założenia wątku ![]() RE: Poznajmy się - lordnikon - 15.02.2014 17:04 Witam, imię moje to Karol. Uczę się na elektromechanika. Komputerami jestem zainteresowany od bodajże drugiej klasy podstawówki. Nigdzie się nie uczyłem tego, co teraz umiem. Chodzący samouk ![]() Na co dzień korzystam z XP lekko zmodyfikowanego pod swoje wymagania. RE: Poznajmy się - thermalfake - 15.02.2014 22:05 No jak będziesz zadawał pytania to zostaw nieco czasu na odpowiedź a nie 30 minut. Tutaj nikt bez przerwy nie przesiaduje ![]() RE: Poznajmy się - marcin857 - 19.02.2014 18:08 Cześć wszystkim jestem Marcin i mam nadzieje że znajdę tu pomoc |