Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Poradnik NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Tutoriale i poradniki Windows 7 (/tutoriale-i-poradniki-windows-7-38-f)
+---- Dział: Optymalizacja (/optymalizacja-49-f)
+---- Wątek: Poradnik NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) (/nod32-eset-wylaczanie-sprawdzania-aktualizacji-systemu-tutorial-6382-t)

NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - glucik - 04.05.2010 19:36

Cześć. Jako że dużo osób pisze do mnie jak wyłączyłem sprawdzanie aktualizacji systemu w antywirusie NOD32 ESET postanowiłem zrobić malutki tutorial w postaci screenów jak wyłączyć tą opcję Cwaniak

[Obrazek: jedeni.png]

[Obrazek: dwac.png]

[Obrazek: trzy.png]

[Obrazek: cztery.png]

Gotowe Uśmiechnięty

RE: NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - pablopavo92 - 04.05.2010 20:20

no nalezy ci się za to dobre piwoCwaniak dzieki! w koncu moja ikonka będzie miala normalną barweCwaniak

RE: NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - glucik - 04.05.2010 20:21

Spoczko ;p aha i chyba trzeba zrestartować komputer po tej operacji aby ikonka wróciła do normalnego stanu - nie jestem 100% pewny

RE: NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - ihatebuffering - 04.05.2010 20:21

Wybacz stary ale tak noobskiego tuutoriala jeszcze nie widziałem Zacieszacz Prawie w każdym antywirusie wygląda to tak samo i jeśli ktoś tego nie potrafi znaleźć to chyba ma 8 lat i dostał komputer na komunię. Pozdrawiam Cwaniak glucik nie mam nic do Ciebie tylko się dziwię że ktoś tego nie potrafi sam znaleźć w programie w 100 % po polsku, aa tutek profesjonalny.

RE: NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - glucik - 04.05.2010 21:45

Tutorial zrobiłem ponieważ parę osób mnie o to prosiło, jeśli nie podoba ci się nie czytaj go po prostu.

RE: NOD32 ESET - wyłączanie sprawdzania aktualizacji systemu (tutorial) - DontStressMe - 06.02.2012 20:12

Dziękuję, pomogło!