![]() |
|
Poradnik Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Tutoriale i poradniki Windows 7 (/tutoriale-i-poradniki-windows-7-38-f) +---- Dział: Wygląd (/wyglad-44-f) +---- Wątek: Poradnik Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) (/classic-shell-czyli-klasyczne-menu-start-klasyczny-pasek-narzedzi-itp-porada-6095-t) |
Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - rybak17 - 20.04.2010 15:50 Nie widziałem jeszcze na forum więc wrzucam: Aplikacja dodaje wiele funkcji których brakuje w w Windows 7 a które były w XP. Aplikacja posiada Wsparcie dla Microsoft Active Accessibility. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lista możliwości [En] * Drag and drop to let you organize your applications * Options to show Favorites, expand Control Panel, etc * Shows recently used documents. The number of documents to display is customizable * Translated in 35 languages, including Right-to-left support for Arabic and Hebrew * Does not disable the original start menu in Windows. You can access it by Shift+Click on the start button * Right-click on an item in the menu to delete, rename, sort, or perform other tasks * Available for 32 and 64-bit operating systems * Has support for skins, including additional 3rd party skins * Fully customizable in both looks and functionality * Support for Microsoft’s Active Accessibility * And last but not least – it's FREE! Strona domowa projektu Pobierz RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - Dzejkop - 20.04.2010 16:50 Ten przycisk w górę przyda się wielu osobom - był nawet wątek, w którym rozważaliśmy czym można dodać ten przycisk. RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - ihatebuffering - 20.04.2010 16:53 Przycisk tak ale ten klasyczny pasek start jest beznadziejny moim zdaniem bo nie ma linijki do wpisywania dowolnego tekstu a to zastępuje moim zdaniem wszystko . RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - rybak17 - 20.04.2010 17:20 jest tam opcja że przytrzymujesz shift albo jakiś inny klawisz i masz drugie menu start
RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - ihatebuffering - 20.04.2010 17:36 Wychodzi na to że to zbędne , btw. na początku niby ten pasek mnie wkurzał a teraz stwierdzam że jest dużo lepszy .
RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - Nostromo - 20.04.2010 18:53 Czy tylko dla x64? ![]() ![]() Hi... RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - rybak17 - 21.04.2010 05:06 Nostromo coś masz nie tak bo też mam x32 i działa u mnie bez problemu ![]()
RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - Nostromo - 21.04.2010 18:28 To dobra wiadomość, skopię mu tyłek bo chyba zapomniał kto jest dla kogo...hi RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - pa_well - 27.05.2010 15:00 Ja proponuję jednak CWSM v. 3.2 . Działa bez zarzutu na 32 i 64 bit i jest po polsku (na tyle na ile udało mi się to poprawnie przetłumaczyć) . http://coreaffinity.megabyet.net/classicwinstartmenu.htm
RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - wkarp - 06.06.2010 01:26 Dziękuję .Bardzo mi się podoba. Odbywam teraz podróż sentymentalną w stare czasy, Windowsa 98. RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - pa_well - 23.11.2010 09:35 Nowa wersja 4.05 z większymi możliwościami konfiguracji już dostępna tu : CWSM 4.06. Translacja na polski wykonana. RE: Classic Shell - Czyli klasyczne Menu Start, klasyczny pasek narzędzi itp. (porada) - pa_well - 27.07.2011 19:06 (23.11.2010 09:35)pa_well napisał(a): Nowa wersja 4.07 już dostępna tu : CWSM 4.07. |