ZAMKNIJ
Odpowiedz

Tryb drzewa | Tryb normalny |
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Komputer nie przechodzi Testu POST, nie ma piknięcia, brak obrazu

 
Rambo297
Nowy
Liczba postów: 1
Post: #1

Komputer nie przechodzi Testu POST, nie ma piknięcia, brak obrazu


Witam, poskładałem komputer no i tak jak w temacie, komputer nie wydaje pojedyńczego piknięcia, a obrazu brak. Części są nowe:
GPU: MSI Nvidia Geforce gtx 970
MB: Gigabyte GA-H170-HD3 DDR3
CPU: Intel Core i3-7100, 3.9GHz
Ram: Pamięć GoodRam DDR3 8192MB PC1600 CL11
Zasilacz Chieftec Force CPS-750S - 750 Watt

Dodam tylko, że komputer wcześniej działał normalnie, więc na dysku znajduje się już windows, z tym że wymieniona została płyta główna, stąd też pytanie, czy może być to spowodowane tym że na dysku znajdują się sterowniki do poprzedniej płyty głównej o innym chipsecie?

29.06.2017 17:20

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Dysk zewnętrzny przechodzi w tryb uśpienia po minucie diabelek2222 0 363 15.02.2017 16:43
Ostatni post: diabelek2222
Notebook HP dv6604cl / WIN10 / system samoczynnie przechodzi w stan hibernacji joobyy 1 281 27.09.2016 13:12
Ostatni post: tazon
2 Monitor nie wyświetla obrazu po zaktalizowaniu sterownika karty graficznej cienoj 4 741 10.06.2016 06:52
Ostatni post: cienoj
Bardzo długie oczekiwanie na procedurę POST i uruchomienie ekranu. Danvlz 0 792 14.02.2015 14:26
Ostatni post: Danvlz
Znikanie obrazu z monitora po sekundzie popi803 3 1.862 13.09.2014 05:25
Ostatni post: Maxim128
Rozwiązany BIOS nie przechodzi procedury POST XboxLive 9 2.114 14.02.2014 18:08
Ostatni post: XboxLive
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Temat został oceniony na 5 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.

Google
Facebook