ZAMKNIJ
Wątek zamknięty

Tryb drzewa | Tryb normalny |
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Rozwiązany] AVG - nie działa zapora

 
venturra689
Wdrażany
Liczba postów: 18
Post: #1

AVG - nie działa zapora


jak mogę to zainstalować ( Zapora nie działa)

AVG - nie działa zapora

23.11.2013 11:46

Znajdź wszystkie posty użytkownika
thermalfake
Ostatni Mohikanin

Liczba postów: 13.581
Post: #2

RE: avg jak to mogę zrobić


Użytkowniku forum. Odkąd tu jesteś ani razu nie nazwałeś zwięźle i treściwie wątku. Nie wiem ile masz lat i jak bogaty jest zasób słownictwa ale postaraj się o to o co za KAŻDYM razem prosi moderator kiedy tworzysz wątek. Zamiast całej serii pytań "jak zrobić to czy owo" napisz to krótko i treściwie np "Instalacja zapory AVG".

Wracając do problemu. Zainstalowałeś AVG w wersji AntiVirus Free 2014. Ta wersja w odróżnieniu od wersji Internet Security nie ma własnej zapory. Stąd informacja w box'ie na obrazku, że nie zainstalowana. Zapora systemowa działa w tle o ile sam jej nie wyłączyłeś lub eksperymentowałeś z innymi systemami ochrony lub wdarły się infekcje. Z poziomu panelu sterowania możesz sobie sprawdzić stan zapory systemowej. Dla przeciętnego użytkownika domowego jest ona wystarczająca. I w zasadzie tyle. Początkującym jak np Tobie odradzam instalacji dedykowanych zapór bo za chwilę skończy się pytaniami dlaczego to a tamto nie działa jak należy.

[Obrazek: 2089620800_1406976151.png]

W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu.
Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum.
Nie udzielam porad via PW.

23.11.2013 15:42

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Temat został oceniony na 5 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.

Google
Facebook