Windows 7 Forum • Instalacja, optymalizacja, aktualizacja, porady, dodatki, aktualności

Pełna wersja: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Witam zwracam się do was o pomoc chodzi o to ze mam problem ponieważ, mam dobry komputer Intel core i5 2.67 Ghz 6 Gb ram karta Geforce GT 250 1gb Windows 7 Home Premium x64.
I te gry które powinny chodzi na Full Detalach mulą przy najmniejszych np GTA 4 zainstalowałem Patch trochę się polepszyło ale dalej muli. Są inne gry który mulą np:Sniper Ghost Warrior,Splinter Cell Conviction jest ich o wiele więcej . Proszę o pomoc może wiecie o co chodzi ...
Co rozumiemy przez stwierdzenie mulą?
Zaczął bym od aktualizacji sterowników. Następnie pousuwał bym zbędne programy chodzące w tej samej chwili co gra. Przydał by się screen z :start - wpisz - msconfig - zakładka uruchamianie.
Po prostu ledwo co chodzi gra. Chodzi jakby nie mogła.
Witaj,

korzystasz z laptopa czy ze stacjonarnego?

pozdrawiam
Korzystam ze stacjonarnego.
Zastosuj się do tego co napisałem w 3 poście tego tematu. Bo jeśli nie stosujesz się do tego co piszemy to jak chcesz rozwiązać swój problem?. Następnie przełącz Panel sterowania\Sprzęt i dźwięk\Opcje zasilania na Maksymalną wydajność. Zacznij najpierw od tego o czym wcześniej wspomniałem.
Sterownik już pobieram dam znać jak poszło po zainstalowaniu.
Zainstalowałem sterowniki ale dalej bez zmian.
A czy resztę porad przetestowałeś ? Tego screena się doczekamy w końcu ? Wink
Tego screena wyśle za jakąś godzinę.
http://img94.imageshack.us/img94/498/msconfigj.png
Ciekawe niby Windows 7 PL - a tu na foto po angielsku, o co tu chodzi, i jeszcze chyba nie o to okno chodziło tylko o uruchomione aplikacje.
Ja wyraźnie napisałem że chodzi o zakładkę uruchamianie (systemstart). Czy opcje zasilania również przestawiłeś zgodnie z moimi zaleceniami?
Ja mam win niemiecki i zbytnio nie wiem o co chodzi. Jak możesz to wstaw fotkę jak ma to wyglądać.
W nawiasie napisałem o co chodzi. A ścieżki w które masz wejść tłumacz sobie np na translate.google.pl.
Dobra mam po polsku i jeszcze dałem wysoka wydajność i nic to samo gry chodzą tak samo...
Skasowałem i zainstalowałem od nowa sterowniki do karty i zakutalizowałęm i nawet gra sie szybciej ładuje ale jest dalej tak samo.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie