Windows 7 Forum • Instalacja, optymalizacja, aktualizacja, porady, dodatki, aktualności

Pełna wersja: Metin 2 - problem z uruchomieniem - brak dostepu (rozwiązany)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukałem na forach i nic nie znalazłem nie mogę tej gry uruchomić po włączeniu nic tylko taki komunikat : Angry[Obrazek: beztytuushh.png]
Uruchamiałeś ten plik jako administrator ?
Tak , nie wiem czemu ale mam dziwne wrażenie, że to przez Windows 7 nie mogę jej uruchomić, raczej przez jej zabezpieczenia, nie wiem zapora?
To może spróbuj przejąc plik na własność jeśli nie jesteś jego właścicielem.
Tutaj masz rozwiązanie ..klik Smile
lc0ne dziękuję co prawda tego Metina ze złości wywaliłem bo i tak mam zamiar jak mi tylko dolecą pliki zainstalować wersje Windows 7 7600 ale jak tylko skończę to zaraz spróbuje jeszcze raz.

edit: przed chwilą zainstalowałem jest wszystko ok -działa dziękuję lc0ne.
Próbowałem tamte sposoby i nie idzie mi. Ani przenoszenie folderu, ani kopiowanie patch32.dll ani instalowanie ze zgodnością XP i i administratorem.
Zrób to w ten sposób: wejdź: C\Program Files \Metin2_PL po kolei w każdy folder wchodząc one się odblokowują, potem aplikacje metin 2 robisz prawoklikiem wytnij i wklejasz ją obojętnie do jakiegoś folderu które odblokowałeś przedtem np: miles czy lib ale nie zostawiasz jej tam tylko po wklejeniu znowu robisz wytnij i wklejasz w miejsce gdzie była na początku, klikasz teraz na nią i uruchamiasz jako administrator i gra działa bez problemu. Pozdrawiam Smile.
Doszedłem do momentu gdzie uruchamia mi się menu ale jak wciskam Rozpocznij grę wyświetla mi
"File corrupted!
Please run a virus-check, the reinstall the application."
No to zainstaluj ponownie.
Dokładnie, plik może jest uszkodzony, pobierz go i zainstaluj jeszcze raz -> http://metin2.pl/main/download
Wyrzuciłem go do kosza, potem go przywróciłem i zadziałał Smile
Widzisz, recykling zadziałał Smile
Przekierowanie