Windows 7 Forum • Instalacja, optymalizacja, aktualizacja, porady, dodatki, aktualności

Pełna wersja: Windows7-dziwne objawy podczas gry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Zakupiłem dziecku lapka Samsung RF511 z systemem Windows7 Home Premium i na tym sprzęcie występuje problem który opiszę: podczas grania co jakiś czas następuje( nie wiem jak to opisać...)przejście obrazu do Windowsa i po sekundzie powrót do gry...na drugim komputerze z Windowsem XP ten problem nigdy nie wystąpił więc przypuszczam że przyczyna leży po stronie Win.7
Sterowniki karty graficznej zaktualizowane do najnowszych,bez rezultatów...nie mam więcej pomysłów...może ktoś napotkał już taki problem i zna wyjście z tej sytuacji...
Tak się dzieje przy każdej grze ? Sterownik ekranu był aktualizowane ze strony Samsunga czy ze strony nvidia/ati ?
Sterowniki były pobrane ze strony nvidia,nie wiem jak na innych grach ponieważ syn jest zafascynowany tą jedną i jedynie niekiedy gra w te systemowe które były w laptopie...
Przekierowanie